1. Belo meso dobro oprati, pa prosušiti kuhinjskim ubrusom.Onda ga pržiti na vrelom ulju oko 8 minuta. Kada postane zlatnobraon boje, izvaditi ga iz tiganja i držati na toplom.
2. Luk i celer oljuštiti i isitniti, pa prodinstati na moči od mesa. Isuti pasulj, grašak i kukuruz u cedilo, proprati pod jakim mlazom vode i pustiti da se dobro ocedi, a onda sipati u lonac. Dodati gotovi preliv, isečen paradajz i začiniti solju, biberom i alevom paprikom. Potom kuvati na tihoj vatri oko 15 minuta.
3. Belo meso iseći na trake, ubaciti u pasulj, pa ostaviti da se kratko kuva sve zajedno.Grančice majorana oprati, protresti da se dobro osuše, te načupkati nekoliko listića, pa njima ukrasiti pasulj, prethodno sipan u duboke tanjire. Uz to se može servirati i hrskavi baget.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus