Priprema ovog čipsa od kačkavalja je toliko prosta da staje u jednu rečenicu:
Tanko sečeni kačkavalj ispeći na 150°C.
Kada smo kod vrste kačkavalja, izbor je na vama. Meni se lično više dopadaju neki neutralnijeg ukusa u ovoj priči, ali ukusi su različiti.
Iskoristite priliku da ga pravite kad god palite rernu i imate pri ruci kačkavalj!
https://www.instagram.com/p/B1qL_-gJYze/
Izvor: nismo_kod_kuce
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus