Priprema ovog čipsa od kačkavalja je toliko prosta da staje u jednu rečenicu:
Tanko sečeni kačkavalj ispeći na 150°C.
Kada smo kod vrste kačkavalja, izbor je na vama. Meni se lično više dopadaju neki neutralnijeg ukusa u ovoj priči, ali ukusi su različiti.
Iskoristite priliku da ga pravite kad god palite rernu i imate pri ruci kačkavalj!
https://www.instagram.com/p/B1qL_-gJYze/
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: nismo_kod_kuce
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom