Obogatite svoje obroke ukusnim pestom od bosiljka i oraha koji se veoma jednostavno pravi.
Sastojci:
6 čenova belog luka
½ šolje oraha
4 šolje svežih listova bosiljka
2 šolje svežeg peršuna
1 šolja maslinovog ulja
Priprema:
Tostirajte čenove belog luka u ljusci, na tiganju oko pet minuta. Zatim ih ostavite da se ohlade pa ih ogulite. Na istom tiganju lagano tostirajte i orahe samo da puste više arome.
Nakon toga, sve sastojke stavite u blender, uključite i ostavite da radi dok se svi sastojci ne sjedine i pretvore u divni pesto.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus