Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Italijanski paradajz sos

Sos po receptu italijanskih majstora kulinarstva

  Izvor: Profimedia/Shutterstock

U velikoj posudi propržiti seckani crni luk u maslinovom ulju. Paradajz očišćen od semenki izgnječite rukama u posebnoj posudi. Dodajte sve sastojke u posudu sa lukom i ostavite da se kuva na laganoj vatri oko oko 3 sata.


Sastojci:

1.600 g pasiranog paradajza
800 g paradajza
2 čena belog luka
1 mala glavica crnog luka
6 karanfilića
1 kašičica bosiljka
1 kašičica soli
1/4 kašičice slatke mlevene paprike
2 kašike šećera
1/4 čaše devičanskog maslinovog ulja
1/4 čaše rendanog sira

Više na ovu temu

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti