1. U veću činiju stavite sir pa ga dobro izgnječite.
2. Pečene paprike i ljute papričice oljuštite, očistite od semenki i odstranite im peteljke.
3. Paprike i papričice sitno iseckajte i dodajte ih izgnječenom siru.
4. Beli luk sitno iseckajte ili izgnječite pa i njega dodajte siru i paprikama.
5. Tvrdo kuvana žumanca izgnjecite ili sitno iseckajte. Dodajte paprikama kajmak i žumanca pa dobro izmešajte.
6. Kad se masa ujednači, dodajte mlevenu slatku papriku i malo ulja pa ponovo promešajte.
7. Urnebes salata treba da odstoji u frižideru nekoliko sati pre služenja.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus