Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POHOVANE PEČURKE: Specijalitet kojem niko neće moći da odoli, a poslužite ih sa umakom po želji

Pohovane pečurke su zanimljivo predjelo koje se lako pravi.

 Pohovane pečurke Izvor: Biljana Ćosić

Umesto belog mesa, sada ispohujte pečurke i dobićete fantastično predjelo koje možete da služite na slavama ili na rođendanima. Poslužite uz sos ili domaći majonez, a takođe možete da servirate sa salatom ili kao prilog nekom jelu. 

Sastojci:

  • 6 pečuraka
  • 6 jaja 
  • oko 200 g brašna 
  • oko 200 g prezli 
  • so, beli luk u prahu 

Možda će vas zanimati

Priprema:

Očišćene šampinjone uvaljajte u brašno, u koje ste dodali beli luk i so. Zatim uvaljajte u umućena jaja, pa u prezle, a onda opet u jaja i još jednom u prezle. Pečurke pržite u zagrejanom ulju sa obe strane. 

Recept poslala Biljana Ćosić 

Šta ćete danas spremati? Ideje za brze, jednostavne i ukusne obroke te čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVI SE OVDE.

Pročitajte još

Više na ovu temu

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti