Pohovane pečurke su zanimljivo predjelo koje se lako pravi.

Umesto belog mesa, sada ispohujte pečurke i dobićete fantastično predjelo koje možete da služite na slavama ili na rođendanima. Poslužite uz sos ili domaći majonez, a takođe možete da servirate sa salatom ili kao prilog nekom jelu.
Sastojci:
- 6 pečuraka
- 6 jaja
- oko 200 g brašna
- oko 200 g prezli
- so, beli luk u prahu
Priprema:
Očišćene šampinjone uvaljajte u brašno, u koje ste dodali beli luk i so. Zatim uvaljajte u umućena jaja, pa u prezle, a onda opet u jaja i još jednom u prezle. Pečurke pržite u zagrejanom ulju sa obe strane.
Recept poslala Biljana Ćosić
Šta ćete danas spremati? Ideje za brze, jednostavne i ukusne obroke te čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVI SE OVDE.