Salatu sa kuvanim jajima možete da jedete kao prilog, ali i da mažete na hleb. Kako se približava Uskrs, kuvanih jaja biće na pretek, pa možete da ih iskoristite i napravite ovu odličnu salatu. Kisleti krastavci samo poboljšavaju ukus, ali ako ih ne volite, slobodno zamenite namirnicom po želji.
Sastojci:
- 6 tvrdo kuvanih jaja
- 6 kiselih krastavčića
- 1 šaka vlašca
- 1 crni luk
- 1 kašika senfa
- 3 kašike majoneza
Priprema:
Isecite jaja na kockice, pa dodajte seckane kisele krastavčiće, vlašac, sitno seckani crni luk i na kraju sipajte majonez i senf. Posolite i pobiberite i dobro promešajte.
Izvor: Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus