Salatu sa kuvanim jajima možete da jedete kao prilog, ali i da mažete na hleb. Kako se približava Uskrs, kuvanih jaja biće na pretek, pa možete da ih iskoristite i napravite ovu odličnu salatu. Kisleti krastavci samo poboljšavaju ukus, ali ako ih ne volite, slobodno zamenite namirnicom po želji.
Sastojci:
- 6 tvrdo kuvanih jaja
- 6 kiselih krastavčića
- 1 šaka vlašca
- 1 crni luk
- 1 kašika senfa
- 3 kašike majoneza
Priprema:
Isecite jaja na kockice, pa dodajte seckane kisele krastavčiće, vlašac, sitno seckani crni luk i na kraju sipajte majonez i senf. Posolite i pobiberite i dobro promešajte.
Izvor: Stvar ukusa
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom