1. U loncu, istopite puter na srednje jakoj vatri. Pržite luk na puteru dok ne omekša. Zatim ubacite brokoli i prelijte pilećom supom iz konzerve. kuvajte dok brokoli ne omekša 10 - 15 minuta.


Sastojci:

1/2 šolje putera

1 glavica crnog luka, iseckanog

1 glavica iseckanog brokolija

4 konzerve pileće čorbe

1 manji komad kačkavalja, iseckan na kockice

2 šolje mleka

1 kašika belog luka u prahu

2/3 šolje kukuruznog skroba

1 šolja vode

2. Smanjite temperaturu i ubacite kockice sira da se istope. Pomešajte mleko sa belim lukom u prahu i sve to dodajte u prethodnu smesu.

3. U maloj posudi, promešajte kukuruzni skrob u vodi dok se ne rastvori. Umešajte u supu i kuvajte mešajući često dok se ne zgusne.