Tartar sos većina ljudi voli, kremast je, a opet osvežava. Uz pečeno pile sa hrskavom koricom će ići odlično kao dopuna. Napravite tartar sos brzo i poslužite u činiji, može da se umače čips ili da se jede uz pečenje. Evo najboljeg načina da ga napravite:
Sastojci:
- 8 srednjih kiselih krastavaca
- 3 čena belog luka
- 2 struka mirođije
- 3 supene kašike majoneza
- 1 supenu kašiku limunovog soka
Recept za tartar sos:
Ubacite sastojke u blender
Za tartar sos u blender ubacite kisele krastavce, beli luk, mirođiju, majonez, limunov sok. Uključite blender i miskirajte dok ne postigne tečnu konzistenciju i ne sjedine se sastojci.
Izvadite sos iz blendera i poslužite ga
Tartar sos možete da jedete uz čips, tostirani hleb, piletinu, svinjetinu ili već po želji. Uživajte!
Pročitajte kako da napravite PILEĆI ROLAT SA NAROM
BONUS VIDEO:
StvarUkusa/L.S.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus