1. Krompir i šargarepu ogulite i narežite na kocke.
2. Kobasicu (dimljenu) prepolovite i narežite.
3. U loncu popržite kobasicu, crni luk, dodajte joj krompir, šargarepu i kiseli kupus narezan na trakice, dobro promešajte i distanjte 5 minuta. Dodajte vodu da prekrije sastojke i pustite da se kuva na laganoj vatri oko 30 minuta. Po potrebi dodajte vodu.
4. U tiganju na kašiki maslinovog ulja popržite brašno i alevu papriku, lagano posolite i popaprite. Dodajte zapršku u supu, pustite da još jednom prokuva i poslužite toplo.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus