1. Krompir i šargarepu ogulite i narežite na kocke.
2. Kobasicu (dimljenu) prepolovite i narežite.
3. U loncu popržite kobasicu, crni luk, dodajte joj krompir, šargarepu i kiseli kupus narezan na trakice, dobro promešajte i distanjte 5 minuta. Dodajte vodu da prekrije sastojke i pustite da se kuva na laganoj vatri oko 30 minuta. Po potrebi dodajte vodu.
4. U tiganju na kašiki maslinovog ulja popržite brašno i alevu papriku, lagano posolite i popaprite. Dodajte zapršku u supu, pustite da još jednom prokuva i poslužite toplo.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/Izvor: 24sata.hr
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom