1. Krompir i šargarepu ogulite i narežite na kocke.


Sastojci:

3 krompira 

3 šargarepe

3 kobasice  

1 kašika pšeničnog brašna 

glavica crnog luka

kašičica aleve paprike 

500g kupusa kiselog 

so, biber, ulje maslinovo 

2. Kobasicu (dimljenu) prepolovite i narežite.

3. U loncu popržite kobasicu, crni luk, dodajte joj krompir, šargarepu i kiseli kupus narezan na trakice, dobro promešajte i distanjte 5 minuta. Dodajte vodu da prekrije sastojke i pustite da se kuva na laganoj vatri oko 30 minuta. Po potrebi dodajte vodu.

4. U tiganju na kašiki maslinovog ulja popržite brašno i alevu papriku, lagano posolite i popaprite. Dodajte zapršku u supu, pustite da još jednom prokuva i poslužite toplo.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/Izvor: 24sata.hr