Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čorba od sira

Autor Stvar ukusa
Autor Stvar ukusa

Blaga i kremasta čorba dodatkom krutona postaje pravi gurmanski obrok.

 Izvor: Profimedia/Shutterstock

1.Očistiti praziluk i beli luk i sitno ih iseckati. U loncu zagrejati maslac i na njemu prodinstati praziluk i beli luk. Naliti supom od povrća i ostaviti da kuva. Isitniti sir i sa pavlakom dodati u čorbu. Mešati na blagoj vatri dok se ne istopi sir. Čorbu ispasirati štapnim mikserom, dodati so, biber i sok od limuna.


Sastojci:

2 praziluka
čen belog luka
2 kašike maslaca
800 ml supe od povrća
150 g kozjeg sira
100 ml Moja kravica Kuhinjica pavlaka za kuvanje
so, biber
2 kašike soka od limuna
2 kriške belog hleba
kašika maslaca
timijan
Napomena: Umesto kozjeg možete koristiti i kravlji sir.

2. Hleb iseći na kockice i propržiti ih na vrelom maslacu. Čorbu servirati u činijice. Posuti seckanim timijanom. Dodati krutone.

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti