1. U posoljenoj vodi kuvajte makarone 8 minuta. Ocedite i isperite hladnom vodom.
2. U velikoj činiji pomešajte zajedno majonez, senf, sirće , šećer, so i biber dodajte beli luk, celer, zelenu papriku, i šargarepu. Zatim ovu smesu sjedinite sa skuvanim makaronama. Ostavite u frižideru četiri sata pre služenja, poželjno je čak i da odstoji celu noć u frižideru.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus