Veoma je važno sprovoditi čišćenje organizma od toksina. Postoje razne metode detoksikacije i provereni načini za čišćenje organizma.
Izbacivanje toksina pomoću pirinča daje veoma dobre rezultate, a iako ima svoje nijanse i varijacije, veoma je korisno.
- Uzmite običan pirinač, onoliko supenih kašika, koliko imate godina
- Dobro ga isperite i naspite u staklenu teglu.
- Teglu napunite toplom prokuvanom vodom, zatvorite poklopcem i ostavite u frižider.
- Ujutru svu vodu iscediti. Uzmite 1 punu supenu kašiku pirinča i kuvajte ga 3-4 minuta bez soli (u drugoj, običnoj tekućoj vodi).
- Pojedite ga na prazan stomak, poželjno do pola osam ujutru.
- Preostali pirinač ponovo zalijte prokuvanom ohlađenom vodom i ostavite u frižider do sledećeg jutra.
- Ovu proceduru za čišćenje organizma ponavljajte svaki dan, dok ima pirinča u tegli.
Tajna metode se krije u zrnu pirinča, koje ima kristalnu strukturu. Kada se zrna potope u vodu, sa njih se spira skrob. Pirinač se vari u crevima, a ne u želucu, njegova zrna deluju kao apsorbent (upijač).
Ovom metodom pročišćavaju se creva, krvni sudovi, zglobovi i drugi delovi organizma od toksina, teških metala i drugih štetnih materija. Čišćenje organizma pirinčem pomaže da se normalizuje metabolizam i reguliše višak telesne težine.
Posle tretmana osećaćete se ne samo zdravije, već i mlađe. Postoji jedan uslov: posle uzimanja pirinča ujutru poželjno da ne jedete i ne pijete najmanje 3 sata.
Posle ovakvog čišćenja organizma nestaju bolovi u leđima, vratu, zglobovima.
Pogledajte i Kako da efikasno očistite organizam od toksina
Efekat tretmana nije trenutan, već postepen. Ne zaboravljajte unosite tečnost u organizam – minimum 2l dnevno. Najbolje – vodu i zeleni čaj.
Pre upotrebe prirodnih lekova obavezno konsultujte svog lekara
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
Izvor: uspesnazena.com
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus