Sastojci:
750 g krompirića (ako su krupniji preseći ih uzdužno na četvrtine)
so
kašika kima
150 g slanine
kašika putera
1. Oprati krompire i kuvati sa kimom u posoljenoj vodi oko 25 minuta. Procediti ih i pustiti da se prohlade.
2. Prohlađene i prosušene krompire (sva voda treba da ispari) obaviti slaninicom, pričvrstiti čačkalicama i ispržiti na puteru. Servirati uz svežu salatu.
Reaguj
Komentariši
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus