1. Okvir za kolače (prečnika 26 cm) premazati uljem. Izdrobiti keks na sitno i umešati maslac. Izgnječiti dobro i utisnuti na dno okvira za kolače. Staviti u frižider na 60 minuta.
2. Odmrznuti 450 g malina. Rastopiti želatin. Izmešati u šerpi maline, šećer, kesicu vanilin šećera i sirup, i ostaviti 10 minuta da odstoji, zatim prokuvati i sačekati da se prohladi.
3. Želatin ocediti i rastopiti u prokuvanim malinama, dok su još vrele. Staviti u frižider. Sir izmešati sa kesicom vanilin šećera i umešati u krem sa malinama. Hladiti krem još 20 minuta, dok ne počne da želira. Umutiti 400 ml slatke pavlake i umešati u krem. Umešati i preostale smrznute maline, rasporediti krem po kori od keksa. Hladiti više sati i tek onda skinuti prsten.
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem