1, Listove lazanja kuvajte u posoljenoj vodi 5 minuta, isperite ih, ocedite i stavite između slojeva prozirne folije da se ne slepe.
2.Povrće očistite i isperite, tikvice i paradajz isecite na kolutove, a papriku na manje komade. Luk oljuštite i naseckajte. Mocarelu isecite na kockice.
3. Rernu zagrejte na 200 stepeni. U podmazanu vatrostalnu posudu stavite 4 lista lazanja, zatim naizmenično ređajte sve pripremljene sastojke i lazanje, zalijte supom, pokapajte uljem i pecite 25 minuta. Po želji, preko lazanja možete narendati i parmezan.
Kako se pravilno kuvaju jaja za Uskrs
Grilovani fileti šarana sa povrćem za Veliki petak
Posna pita sa jabukama za Veliki petak
Mimoza salata sa piletinom
Zaboravite klasiku, ovo je najlakši način za najlepša jaja za Uskrs