1, Listove lazanja kuvajte u posoljenoj vodi 5 minuta, isperite ih, ocedite i stavite između slojeva prozirne folije da se ne slepe.


Sastojci:

12 listova lazanja
1 tikvica srednje velicine
6 paradajza (crveni i žut)
1 crvena paprika
srednja glavica luka
250 g mocarele
8 grancica timijana
200 ml supe
kašika maslinovog ulja
so, biber

2.Povrće očistite i isperite, tikvice i paradajz isecite na kolutove, a papriku na manje komade. Luk oljuštite i naseckajte. Mocarelu isecite na kockice.

3. Rernu zagrejte na 200 stepeni. U podmazanu vatrostalnu posudu stavite 4 lista lazanja, zatim naizmenično ređajte sve pripremljene sastojke i lazanje, zalijte supom, pokapajte uljem i pecite 25 minuta. Po želji, preko lazanja možete narendati i parmezan.