1, Listove lazanja kuvajte u posoljenoj vodi 5 minuta, isperite ih, ocedite i stavite između slojeva prozirne folije da se ne slepe.
2.Povrće očistite i isperite, tikvice i paradajz isecite na kolutove, a papriku na manje komade. Luk oljuštite i naseckajte. Mocarelu isecite na kockice.
3. Rernu zagrejte na 200 stepeni. U podmazanu vatrostalnu posudu stavite 4 lista lazanja, zatim naizmenično ređajte sve pripremljene sastojke i lazanje, zalijte supom, pokapajte uljem i pecite 25 minuta. Po želji, preko lazanja možete narendati i parmezan.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus