Ne peče se, ne zahteva posebne veštine, brzo se spremi, svi je vole!
Sastojci:
600 grama mlevene plazme
4 dl soka od narandže
2 margarina (ili putera)
300 grama prah šećera
2 cela jajeta
2 žumanca
100 grama čokolade
300 grama šlaga
2.5 mleka ili kisela voda
Priprema:
Umešati plazmu sa sokom. I drugoj činiji umutiti mikserom margarin i šećer, pa dodati jaje i nastaviti sa mućenjem. Sjediniti obe smese pa podeliti na dva dela. Istopiti čokoladu pa dodati jednom delu smese. Oblikovati tortu i ostaviti da prenoći u frižideru. Sutradan umutiti šlag i nafilovati je.
https://www.instagram.com/p/B3bd421JoRR/
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: nismo_kod_kuce
Domaće lazanje po italijanskom receptu
Šnicle od svinjskog vrata marinirane u pivu
Posni čokoladni kolač sa marmeladom
Kako da napravite potaž od bundeve
Zapečeni pire krompir sa šampinjonima