Ne peče se, ne zahteva posebne veštine, brzo se spremi, svi je vole!
Sastojci:
600 grama mlevene plazme
4 dl soka od narandže
2 margarina (ili putera)
300 grama prah šećera
2 cela jajeta
2 žumanca
100 grama čokolade
300 grama šlaga
2.5 mleka ili kisela voda
Priprema:
Umešati plazmu sa sokom. I drugoj činiji umutiti mikserom margarin i šećer, pa dodati jaje i nastaviti sa mućenjem. Sjediniti obe smese pa podeliti na dva dela. Istopiti čokoladu pa dodati jednom delu smese. Oblikovati tortu i ostaviti da prenoći u frižideru. Sutradan umutiti šlag i nafilovati je.
https://www.instagram.com/p/B3bd421JoRR/
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: nismo_kod_kuce
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus