Umesto borovnica možete stavljati bilo koje voće.
Sastojci:
- 2 jajeta
- 2/3 šolje šećera ( šolja kao za mleko )
- pola šolje ulja
- 1/3 šolje mleka
- 2 vanilin šećera
- 1 grčki jogurt
- malo soli
- 1 cela i 1/3 šolje brašna
- 1 kašičica praška za pecivo
- šolja borovnica
Priprema:
Sve sastojke, osim borovnica pomešajte i sobro umutite žicom da dobijete ujednačenu smesu. Borovnice dodajte naknadno kada sve smućeno sipate u kalupe. Peče se na 190C, oko 25 minuta.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus