Umesto borovnica možete stavljati bilo koje voće.
Sastojci:
- 2 jajeta
- 2/3 šolje šećera ( šolja kao za mleko )
- pola šolje ulja
- 1/3 šolje mleka
- 2 vanilin šećera
- 1 grčki jogurt
- malo soli
- 1 cela i 1/3 šolje brašna
- 1 kašičica praška za pecivo
- šolja borovnica
Priprema:
Sve sastojke, osim borovnica pomešajte i sobro umutite žicom da dobijete ujednačenu smesu. Borovnice dodajte naknadno kada sve smućeno sipate u kalupe. Peče se na 190C, oko 25 minuta.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem