1. Jaja umutiti sa šećerom, vanilin šećerom,a onda staviti da se kuva na pari. Pri kraju kuvanja dodati 100 gr čokolade.Skloniti na stranu da se fil ohladi.
2. Posebno izmiksati margarin i onda ga dodati u prohlađen fil.
3. Sa polovinom fila premazati patišpanj i urolatti ga.
4. Od rolata koso iseći jedno parče i taj kosi deo prisloniti uz rolat da formira kao drvo.
5. Istopiti 200 gr čokolade i dodati u drugu polovinu fila, a onda dodati i krupno seckane orahe.
6. Sve dobro promešati, da se fil izjednači a onda sa njim premazati neravnomerno tortu.
7. Ukrasite sa žele bombonama ili nekim drugim cvetićima, listovima,pečurkicama...
Uskršnja pečena šunka sa medenom glazurom
IMUNO FEST kao oaza zdravlja: Saveti, pokloni i sjajna atmosfera
Paprike punjene piletinom i povrćem
Najukusniji čokoladni čizkejk koji se topi u ustima
Goveđi file sa sosom od bibera i krompirom