Koju god tehniku da primenjujete kod pravljenja domaćih sladoleda važno je da znate da ne možete da pogrešite – šta god da stavite u bazu, bilo da je reč o voćnim ili čokoladnim i karamelizovanim ukusima, sve dok sladoled odmah potom pripreme stavite u odgovarajuću posudu, pa u zamrzivač, ukusi će ostati nepromenjeni, autentični i baš onakvi kakve vi želite.

Sezonsko voće, prelivi i ekstrakti vanile, orah, kokos, keks ili drugi sastojci konačno mogu postati deo vaše omiljene letnje poslastice.

Probudite kreativnost u sebi i započnite proces rashlađivanja na vreme!

Pogledajte naše predloge domaćih sladoleda.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa

Domaći sladoled od čokolade

      Jednostavan za pripremu, bogatog ukusa - da vas osveži i zasladi.

Brzo i lako: Domaći sladoled od 3 sastojka

     Osim što je potrebno izdvojiti samo desetak minuta za pripremu ovog sladoleda, pri tome ćete upotrebiti samo tri sastojka.

Domaći sladoled od banane

     Napravite brzo i lako najukusniji domaći sladoled.

Brzo i lako: 3 recepta za domaći sladoled

      Pogledajte jednostavne recepte koji će oduševiti sve ljubitelje omiljene letnje poslastice.

Domaći sladoled od lešnika i meda

      Kremasti ukus sladoleda od lešnika i meda osvojiće vaše srce.