Koju god tehniku da primenjujete kod pravljenja domaćih sladoleda važno je da znate da ne možete da pogrešite – šta god da stavite u bazu, bilo da je reč o voćnim ili čokoladnim i karamelizovanim ukusima, sve dok sladoled odmah potom pripreme stavite u odgovarajuću posudu, pa u zamrzivač, ukusi će ostati nepromenjeni, autentični i baš onakvi kakve vi želite.
Sezonsko voće, prelivi i ekstrakti vanile, orah, kokos, keks ili drugi sastojci konačno mogu postati deo vaše omiljene letnje poslastice.
Probudite kreativnost u sebi i započnite proces rashlađivanja na vreme!
Pogledajte naše predloge domaćih sladoleda.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
Jednostavan za pripremu, bogatog ukusa - da vas osveži i zasladi.
Osim što je potrebno izdvojiti samo desetak minuta za pripremu ovog sladoleda, pri tome ćete upotrebiti samo tri sastojka.
Napravite brzo i lako najukusniji domaći sladoled.
Pogledajte jednostavne recepte koji će oduševiti sve ljubitelje omiljene letnje poslastice.
Kremasti ukus sladoleda od lešnika i meda osvojiće vaše srce.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus