1. Prokuvajte vodu i šećer 5-6 minuta. Dodajte 200 g margarina i mešajte dok se ne istopi. Sklonite s vatre, dodajte kokos i orahe. Dobro promešajte i podelite na dva jednaka dela. U jedan stavite 100 g istopljene cokolade.
2. U manji pravougaoni kalup sipajte tamni deo i izravnajte. Preko tamnog stavite svetliji deo i takođ e izravnajte. Ostatak čokolade (ili 100 g bele čokolade) istopite s 50 g margarina i prelijte preko kolača. Kolač do služenja držite u frižideru da se stegne. Secite ga na tanke šnite.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus