Umutite jaja, dodajte ulje, jogurt, prašak za pecivo. Stavite jednu koru na podmazan pleh i poprskajte je filom. Zatim stavite dve kore, pa ih poprskajte filom, i tako nastavite dalje – na svaku drugu koru stavljajte fil. Završite korom, poprskajte je s malo ulja i vode, pa pecite na 150 stepeni 30 minuta dok ne porumeni.
Brza gibanica
Uz ovu ukusnu gibanicu poslužite jogurt ili kiselo mleko.
Još iz kategorije
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus