1. Sve sastojke izmešati, na kraju lagano umešati sir i sipati u kalup ili pleh, koji predhodno treba namazati sa malo margarina i posuti brašnom.
2. Peći na 200 stepeni oko 30 minuta.
3. U projice pre pečenja možete dodati i malo naseckanog kulena, salame, kiselih krastavaca i paprike, suvih začina.
4. Služite uz jogurt, kiselo mleko..
Izvor: serpica.net
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus