Umutite jaja, dodajte obe vrste brašna i griz, ulje, vodu i prašak za pecivo, i posolite po ukusu. Dodajte zatim i na kockice iseckanu šunku, papriku, krastavčiće i kačkavalj. Smesu sipajte u podmazanu tepsiju i pecite na 200 stepeni, oko 45 minuta do sat vremena.
Brza španska pita
Odlična kombinacija projare i ukusnog povrća.
Još iz kategorije
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus