1. Miksajte sastojke u multipraktiku dok ne dobijete glatku masu.
2. Smesu prebacite u tepsiju ili četvrtastu posudu koju ste prethodno obložili papirom za pečenje. A možete oblikovati i kao rolat.
3. Prekrijte i stavite u zamrzivač na pola sata.
4. Izvadite i isecite.
Izvor: minimagazin.info
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus