1. Rernu uključite na 180 C.
2. Meso iseći na kockice i ispržiti na maslinovom ulju dok blago ne porumeni.
3. Pomešati kiselu pavlaku i pavlaku za kuvanje i pomešati sa ćuretinom.
4. Kocku za supu staviti u litar vode i staviti da provri.
5. Mlince preliti vrućom supom i pustiti da se natope, ali vodite računa da ne postanu previše natopljeni. Mlince zatim procedite, ali sačuvajte supu u kojoj su se natapali.
6. Proceđene mlince pomešati sa smesom sa pavlakom i mesom i dobro promešati. Zatim prebacite u pleh ili vatrostalnu činiju, prelijte sa 1,5 dl preostale supe pa preko narendajte kačkavalj.
7. Pecite u zagrejanoj rerni dok ne porumeni,a zatim pospite peršunom.
Najjednostavnija plazma torta od samo 4 sastojka
Šampinjoni punjeni orasima za posno slavsko predjelo
Kako da kolači duže ostanu sveži
Goveđi paprikaš sa šargarepom i krompirom
Nutricionisti otkrili magični recept za sos koji ide u sve, od mesa do salata