Istopiti margarin sa 250 g šećera, dodati žumanca i kuvati fil na pari. Stavite u odvojenu posudu 250 grama šećera da se uprži. U žumanca dodajte seckane orahe i dobro promešajte. Sipajte vreo fil u istopljen šećer neprestano mešajući, skinite sa šporeta. Nafilujte jedan list oblande i preklopite drugim. Sačekajte da se kolač stegne pa onda secite štangle.
Izvor: Najslađi blog
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus