1. Potrebna vam je vatrostalna posuda dimenzija 18 x 23 x 5 cm za ovu količinu sastojaka.
2. Zagrejte rernu na 180 stepeni i puterom podmažite vatrostalnu posudu.
3. Pomešajte suvo voće, šećer i narendanu koru od limuna ili narandže i začinite.
4. Svako parče hleba isecite na tri trake. Višak hleba iskoristite za dno posude, ali pre slaganja jednu stranu natopite otopljenim puterom. Položite ih na dno činije, stranu umočenu u puter okrenite ka dnu činije. Pospite polovinu suvog voća. Ponovo složite hleb, ovoga puta strane natopljene puterom okrenite ka gore. Ponovite postupak još jednom.
5. Krem ćete pripremiti tako što ćete pomešati jaja, slatku pavlaku MJA KRAVICA KUHINJICA i mleko i preliti preko slojeva hleba. Pošećerite, i ostavite da odstoji oko sat vremena.
6. Pecite između 30 i 40 minuta, dok korica na porumeni. Služite toplo.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus