1. Izrendajte jabuke, prelijte ih sokom od limuna, dodajte 3 šolje šećera, cimet, ulje, džem (bilo koji) i 2 šoljice vode.
2. Sve to izmešajte i ostavite da malo odstoji, pa dodajte brašno i prašak za pecivo (ili sodu bikarbonu).
3. Pecite i pečen kolač pospite prah šećerom ili mlevenim orasima.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus