1. Izrendan kupus i isečene paprike na rezance 2 minuta pržite na vrelom ulju. Pazite da namirnice ostanu svetle, ne smeju da potamne.
2. Ljute papričice operite, izvadite im semenke i sitno iseckajte.
3. Od soja sosa, iseckanih papričica, meda, soli i bibera napravite sos za salatu kojom ćete preliti ohlađene kupus i paprike.
4. Na kraju pospite kikirikijem.
5. Držite u frižideru do upotrebe, najmanje 20 minuta.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus