1. Dimljenu ribu nasecite na manje komade, pa je sa svim ostalim sastojcima stavite u blender i izmiksujte do željene gustine.
2. Potom posolite i pobiberite po ukusu.
3. Poslužite na listovima salate, uz krekere i hrskavo propržen hleb.
Ovaj namaz može da posluži i kao zamena za obrok.
29.12.2014.
1. Dimljenu ribu nasecite na manje komade, pa je sa svim ostalim sastojcima stavite u blender i izmiksujte do željene gustine.
2. Potom posolite i pobiberite po ukusu.
3. Poslužite na listovima salate, uz krekere i hrskavo propržen hleb.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus