1. Operite šljive i povadite koštice, ali da ostanu cele. Stavite u sud za pečenje (dublju tepsiju) i pospite šećerom.
2. Pecite u rerni, ali pazite da sok ne ispari sasvim. Pred kraj pečenja dodajte rum, promešajte i sipajte u tegle. Stavite ponovo u rernu da se uhvati korica. Kad se ohladi, povežite tegle.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus