1. Oljuštite banane i isecite ih na kolutiće. Pom ešajte jaja, šećer, so i sodu bikarbonu. Zatim u smesu postepeno dodajte brašno neprestano mešajući.
2. Kolutiće banane umočite u smesu i pržite u zagrejanom ulju.
3. Kada su isprženi s obe strane, stavite ih na papirni ubrus da se iscedi višak ulja.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus