1. Pomešajte brašno i prašak za pecivo i dodajte 20 kašika šećera.
2. Pomešajte 25 kašika ulja i 35 kašika vode i to dodajte brašnu i šećeru.
3. Umutite testo mikserom i sipajte u podmazan pleh. Pecite na 180 stepeni 15-20 minuta. Testo je gotovo kada blago porumeni. Proverite čačkalicom.
4. Kakao prah i šećer razmutite u 1dl vode i to postepeno zagrevajte u šerpici. Kada se skroz istopi, dodajte čokoladu i margarin i mešajte dok se ne izjednači masa.
5. Kada se testo ohladi, isecite ga na kockice, umačite u mlaku glazuru i uvaljajte u kokos.
Izvor: opanak.rs
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom