1. Paprike dobro oprati, očistiti i samleti.
2. Staviti na ulje i propržiti.
3. Dodati samleveni patlidžan koji ste predhodno oprali i ogulili.
4. Nastaviti sa prženjem i dodati iseckan beli luk, so, sirće i bibera u zrbu po želji.
Savet plus:
Spremljen ajvar sipajte u predhodno zagrejane tegle i to dok je vruć. Kad zatvorite tegle okrenite poklopcem na dole.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus