Pasulj držite potopljen u vodi nekoliko sati, prokuvajte u novoj slanoj vodi do ključanja, procedite, nalijte novu vodu, posolite i skuvajte ga da se ne raspadne. Ponovo procedite, i u vreli pasulj dodajte luk sečen na rebarca i praziluk, izmešajte, začinite sirćetom, biberom i sitno seckanim persunovim listom.
Salata od pasulja
Ova salata se servira hladna, a možete je poslužiti i sa svežim ili barenim povrćem - kupusom, cveklom ili krastavcem.
Još iz kategorije
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus