1.Stavite mleko, vegetu i so da se kuvaju. Kad provri, dodajte brašno (odjednom sipajte svu količinu) neprestano mešajuci dok se smesa ne zgusne.
2.Sklonite s vatre i dodajte jedno po jedno žumance, i na kraju sneg od belanaca.
3.U tepsiju (30x50 cm) stavite pek papir i izlijte smesu. Pecite na 200 stepeni.
4.Za fil izmešajte sir, kiselo mleko i krastavcice, šunku i suvo meso iseckane na kockice. Posolite i pobiberite po ukusu.
5. Pečen biskvit izvadite na krpu, premažite filom i još vruć urolajte i ostavite da se ohladi.
Napomena: Ako hoćete toplo predjelo, rolat ponovo vratite u tepsiju, prelijte kiselim mlekom, i zapecite desetak minuta.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus