1. Tikvicu isecite na tanke kolutove. Kolutove tikvice posolite i ostavite 30 minuta da odstoje u soli.
2. Pomešajte sve suve sastojke.
3. Ulijte malo mleka u jednu činiju. Odstajale kolutove ocedite. Svaki kolut uronite u mleko pa uvaljajte s obe strane u suvu smesu satojaka. Pritisnite da se dobro zalepi.
4. Potom kolutove složite u tepsiju obloženu papirom za pečenje. Pokapajte malo uljem ako želite. Pecite 10 minuta na 200ºC. Okrenite na drugu stranu i pecite još 10 minuta dok ne postanu zlatni.
Izvor: Atma.hr
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem