Priprema zimnice može da bude naporan posao, ali uz savete naših baka i vaš trud - možete obogatiti ostavu savršenim domaćim proizvodima.
Iskorstitie predstojeće jesenje dane za pripremu najomiljenijih priloga, salata, soseva i džemova.
Mislimo da će se sve domaćice složiti da je za dobru zimnicu važno da povrće stavljate uvek u apsolutno čiste tegle (OVDE pogledajte kako da ih sterilišete) i zatvarate poklopcima koji ne propuštaju vazduh.
Tegle punite zimnicom samo do 2-3cm ispod vrha, a povrće na vrhu pritisnite štapičima ili posebnim plastičnim krugovima, koji služe baš za tu svrhu.
Pogledajte recepte koje smo izdvojili za vas.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
Ukusan pekmez od šipurka zasladiće svaki obrok, a palačinke filovane ovom poslasticom su veoma ukusne.
Neodoljiv ukus sočne smokve oduševiće ljubitelje slatke zimnica.
Nijedna jesen ne može da prođe bez ove pikantne i ukusne hrane koja je čest gost na trpezarijskom stolu, posebno kada su slave...
Izvrsna zimnica koja će biti odličan prilog pikantnim jelima.
Pripremite cveklu na jednostavan način.
Ukoliko vam je potreban kiseli kupus van sezone, možete ga ukiseliti za svega 2 do 3 dana.
Ukoliko su vam potrebni kiseli krastavčići van sezone, možete ih ukiseliti za svega 4 do 5 dana.
Spremite domaći kečap i uživajte u bogatom ukusu paradajza..
Feferoni su veoma jednostavni za pripremu, i sigurno ćete uživati jedući ih.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus