Ukusnu poslasticu nikad nije bilo lakše napraviti.
Sastojci:
tamna čokolada 55% - 150 g
mlečna čokolada - 150 g
zaslađeno kondenzovano mleko - 250 g
Priprema:
Sipajte kondenzovano mleko u šerpicu, dodajte čokolade iseckane i mešajte na ringli dok se ne istopi. Sipajte smesu u pleh obložen pek papirom dimenzija 14X8. Stavite u frižider na 1 sat. Nakon toga secite i služite.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: GurmanTV
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus