Čokoladni kolač koji se ne peče je odlično rešenje kada vam se jede nešto slatko. Mogu da ga jedu i oni koji su na režimu jer ne sadrži šećer. Treba vam pet minuta za pripremu, a posle samo ostavite da se ohladi i eto posluženja. Takođe, idealna je poslastica i kada vam dođu iznenadni gosti.
Takođe, kikiriki puter više ne morate da kupujete, sada napravite sami.
Sastojci:
- 60 g badema
- 30 g kakaoa
- 100 g slatke pavlake
- 130 g putera od kikirikija
- 130 g krem sira
- 40 g eritritola (ili bilo koji zaslađivač)
Priprema:
Badem sameljite, pa sipajte po kašiku i po u kalup za mafine i poravnajte. Kakao, zagrejanu slatku pavlaku, zagrejani puter od kikirikija, zaslađivač i krem sir pomešajte sa preostalim bademom. Sjedinite štapnim mikserom i sipajte u kalup za mafine. Stavite u zamrzivač na 2-3 sata.
Izvor: Stvar ukusa
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem