Ako volite čizkejk ovaj kolač će vam se dopasti još više. Nema podlogu od keksa nego preko fila ide čokoladna glazura. Od 4 sastojka napravićete preukusnu poslasticu za kratko vreme. Možete da je služite na proslavama rođendana, ali i na slavama.
Sastojci:
- 500 g krem sira
- 330 g mlečne čokolade
- 150 ml slatke pavlake
- kakao
Priprema:
Otopite 250 g čokolade, pa pomešajte sa krem sirom. Sipajte smesu u kalup obložen pek papirom i ohladite u frižideru 2 sata. Otopite preostalih 80 g čokolade sa slatkom pavlakom i prelijte preko kolača. Ostavite u frižideru još 15 minuta. Pospite kakaom.
Izvor: Stvar ukusa
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem