Po ovom toplom vremenu, domaći sladoled je idealan! Potrebna su vam samo 3 sastojka, a ukoliko primenite caku mešanja biće još kremastiji.
Sastojci:
- 300 ml grčkog jogurta
- 300 ml slatke pavlake
- 250 ml kondenzovanog mleka
Priprema:
Pomešajte sve sastojke i mutite mikserom nekoliko minuta. Zatim sipajte u neku posudu i odložite u zamrzivač na minimum 4 sata. Caka da sladoled bude kremastji je taj da ga na svakih sat vremena promešate špatulom.
Izvor: Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus