Čokoladni keks kolač je super kada vam iznenada banu gosti. Sprema se za 10 minuta i isto toliko vremena mu treba u zamrzivaču. Ništa lakše u životu niste napravili, a toliko je ukusno da će se tražiti parče više. Uspeva čak i početnicima, jer sve što treba da uradite je da umutite fil, premažete keks i na kraju ceo kolač. Uživajte! 

Sastojci:

  • 130 g keksa 
  • 130 g nutele ili čokolade 
  • 250 g krem sira 
  • 250 ml šolja kafe 
  • kokos

Priprema: 

Umutite nutelu sa krem sirom, pa premažite jedan keks i spojite sa drugim. Tako uradite dok ne potrošite sav keks, a zatim ga umočite u kafu i ređajte uspravno na tacnu. Premažite ceo kolač sa čokoladnim filom koji je preostao. Pospite kokosom. Ako koristite čokoladu umesto nutele prethodno je istopite. Stavite kolač u zamrzivač 10 minuta. 

Izvor: Stvar ukusa 

KUVAJMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i OSVOJITE VREDNE NAGRADE