Od samo 4 sastojka napravite najlepši čokoladni kolač. Sjedinite sastojke, sipajte u tetrapak i ohladite - prosto ko pasulj.

Ljubitelji čokolade će se oduševiti ovim receptom jer je pravi od samo 4 sastojka i to u tetrapaku. Nikad jednostavnije i brže napravite najlepši čokoladni kolač, koji može da se meri sa onim koji prave čuveni poslastičari. Jedina je "mana" što mora da se čeka 2 sata da se ohladi, ali isplati se.
Sastojci:
2 žumanceta
50 g šećera
400 ml slatke pavlake
150 g čokolade
Priprema:
Žumanca, šećer i slatku pavlaku pomešajte. Dobro sjedinite, a zatim kuvajte dok ne krenu da se pojavljuju mehurući. Čim krene malo da vri, isključite i sklonite sa šporeta i promešajte. Dodajte čokoladu u fil i lepo promešajte da se čokolada otopi. Isperite prazan tetrapak i presecite na pola. Obložite pek papirom i sipajte smesu. Stavite u zamrzivač na 2 sasta.
Izvor: Stvar ukusa
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i osvojite VREDNE NAGRADE
Šta ćete danas spremati? Ideje za brze, jednostavne i ukusne obroke te čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVI SE OVDE.