Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJLEPŠI RECEPT ZA KREMASTI ČOKOLADNI KOLAČ: Pravi se u tetrapaku, a može da se poredi sa čuvenim svetskim poslasticama

Autor Sanja Belinić

Od samo 4 sastojka napravite najlepši čokoladni kolač. Sjedinite sastojke, sipajte u tetrapak i ohladite - prosto ko pasulj.

 Najkremastiji čokoladni kolač iz tetrapaka Izvor: Printscreen/YT/Qiong Cooking

Ljubitelji čokolade će se oduševiti ovim receptom jer je pravi od samo 4 sastojka i to u tetrapaku. Nikad jednostavnije i brže napravite najlepši čokoladni kolač, koji može da se meri sa onim koji prave čuveni poslastičari. Jedina je "mana" što mora da se čeka 2 sata da se ohladi, ali isplati se. 

Sastojci: 
2 žumanceta 
50 g šećera
400 ml slatke pavlake 
150 g čokolade

Priprema:
Žumanca, šećer i slatku pavlaku pomešajte. Dobro sjedinite, a zatim kuvajte dok ne krenu da se pojavljuju mehurući. Čim krene malo da vri, isključite i sklonite sa šporeta i promešajte. Dodajte čokoladu u fil i lepo promešajte da se čokolada otopi. Isperite prazan tetrapak i presecite na pola. Obložite pek papirom i sipajte smesu. Stavite u zamrzivač na 2 sasta. 

Izvor: Stvar ukusa 

HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i osvojite VREDNE NAGRADE

Šta ćete danas spremati? Ideje za brze, jednostavne i ukusne obroke te čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVI SE OVDE.

Više na ovu temu

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti