Posni kolač sa keksom, čokoladnim pudingom i kokosom uspeva i onima koji nemaju baš nikakvog kulinarskog umeća.Sve što treba da uradite jeste da umutite puding, dodate ostale sastojke i oblikujete. Kombinacija sastojaka je savršena, a odlično je rešenje ako se pridržavate Uskršnjeg posta ili ako vam banu iznendani gosti.
- Sastojci:
- 600 ml sojinog mleka
- 80 g pudinga od čokolade (bez kuvanja)
- 50 g margarina
- posni keks
- kokos
Priprema:
Umutite puding od čokolade sa mlekom, pa dodajte u njega maragrin sobne temperature koji ste prethodno umutili. Zatim sjedinite mikserom, pa u smesu dodajte i izmrvljeni keks. Lepo promešajte, a onda je prebacite na pek papir i napravite oblik valjka. Dobro umotajte i ostavite u frižideru par sati. Nakon toga kolač uvaljajte u kokos i secite.
Izvor: Stvar ukusa
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoje RECEPTE ZA NAJLEPŠE USKRŠNJE SPECIJALITETE i osvojite VREDNE NAGRADE
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem