Posni kolač sa keksom, čokoladnim pudingom i kokosom uspeva i onima koji nemaju baš nikakvog kulinarskog umeća.Sve što treba da uradite jeste da umutite puding, dodate ostale sastojke i oblikujete. Kombinacija sastojaka je savršena, a odlično je rešenje ako se pridržavate Uskršnjeg posta ili ako vam banu iznendani gosti.
- Sastojci:
- 600 ml sojinog mleka
- 80 g pudinga od čokolade (bez kuvanja)
- 50 g margarina
- posni keks
- kokos
Priprema:
Umutite puding od čokolade sa mlekom, pa dodajte u njega maragrin sobne temperature koji ste prethodno umutili. Zatim sjedinite mikserom, pa u smesu dodajte i izmrvljeni keks. Lepo promešajte, a onda je prebacite na pek papir i napravite oblik valjka. Dobro umotajte i ostavite u frižideru par sati. Nakon toga kolač uvaljajte u kokos i secite.
Izvor: Stvar ukusa
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoje RECEPTE ZA NAJLEPŠE USKRŠNJE SPECIJALITETE i osvojite VREDNE NAGRADE
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus