Posni kolač sa keksom, čokoladnim pudingom i kokosom uspeva i onima koji nemaju baš nikakvog kulinarskog umeća.Sve što treba da uradite jeste da umutite puding, dodate ostale sastojke i oblikujete. Kombinacija sastojaka je savršena, a odlično je rešenje ako se pridržavate Uskršnjeg posta ili ako vam banu iznendani gosti. 

  • Sastojci: 
  • 600 ml sojinog mleka 
  • 80 g pudinga od čokolade (bez kuvanja)
  • 50 g margarina
  • posni keks 
  • kokos

Priprema:
Umutite puding od čokolade sa mlekom, pa dodajte u njega maragrin sobne temperature koji ste prethodno umutili. Zatim sjedinite mikserom, pa u smesu dodajte i izmrvljeni keks. Lepo promešajte, a onda je prebacite na pek papir i napravite oblik valjka. Dobro umotajte i ostavite u frižideru par sati. Nakon toga kolač uvaljajte u kokos i secite. 

Izvor: Stvar ukusa 

HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoje RECEPTE ZA NAJLEPŠE USKRŠNJE SPECIJALITETE i osvojite VREDNE NAGRADE