1. U šerpicu sipati šećer da se istopi i dobije karamel boju.
2. Dodati med, vanilu i margarin ( isečen na listiće). Zatim sve lepo izjednačiti i sipati susam. Mešati i pržiti oko 5-6 minuta dok susam malo ne dobije žućkastu boju.
3. Na poslužavnik razvući papir za pečenje, koji ćete malo premazati uljem i kad je karamel gotov istresti na njega. Vodite računa jer je vruće a i brzo se steže.
4. Polako savijajte ivice hartije oblikujući prave strane. Kad je karamel počeo da se steže, isecite po vašoj želji veće ili manje komade.
Izvor: Kod bake u gostima
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus