1. Zagrejte rernu na 180 stepeni. Nauljite i pospite brašnom pleh za pečenje hleba.
2. U velikoj posudi pomešajte ispasiranu bundevu, jaja, ulje, vodu i šećer i sve dobro promešajte.
3. U posebnoj posudi pomešajte brašno, sodu bikarbonu, so, cimet, muskatni oraščić, karanfilić i đumbir.
4. Suve sastojke dodajte vlažnim i dobro promešajte. Sipajte smesu u pleh za pečenje.
5. Pecite u zagrejanoj rerni 50 minuta. Proverite da li je pecivo gotovo tako što ćete ga probosti čačkalicom. Ako na njoj nema tragova testa, vaš hleb od bundeve je gotov.
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem