1. Zagrejte rernu na 180 stepeni. Nauljite i pospite brašnom pleh za pečenje hleba.
2. U velikoj posudi pomešajte ispasiranu bundevu, jaja, ulje, vodu i šećer i sve dobro promešajte.
3. U posebnoj posudi pomešajte brašno, sodu bikarbonu, so, cimet, muskatni oraščić, karanfilić i đumbir.
4. Suve sastojke dodajte vlažnim i dobro promešajte. Sipajte smesu u pleh za pečenje.
5. Pecite u zagrejanoj rerni 50 minuta. Proverite da li je pecivo gotovo tako što ćete ga probosti čačkalicom. Ako na njoj nema tragova testa, vaš hleb od bundeve je gotov.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus