1. Uključite rernu na maksimalnu temperaturu da se zagreje.
2. Penasto umutite jaja sa kristalnim i vanilinim šećerom (postepeno ih sipajte), nakon toga dodajte jogurt i brašno, pomešano sa praškom za pecivo.
3. Pleh obložite papirom za pečenje, sipajte masu i pecite je 10 minuta.
4. Čim izvadite koru iz rerne, uvijte je u mokru krpu (zajedno s papirom za pečenje), i urolajte. Nakon 10 minuta skinite papir, pa koru ponovo uvijte.
5. Nakon 5 minuta filujte koru džemom po želji, ponovo uvijte i ostavite da se pre služenja ohladi, pa je tek onda isecite.
KUVAR – FINO, A JEFTINO - Zbirka recepta po kojima možete da pripremite ukusna jela čak i ako ste početnik uz savete vrhunskih kulinara na kioscima je uz Kurir svakog četvrtka.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus