1. Zagrejati rernu na 200 stepeni. Nauljiti okvir za kolače (prečnika 26 cm). Razdvojiti žmanca i belanca. Umutiti belanca. Umutiti žumanca i 6 kašika vrele vode sa šećerom, da se dobije gust krem. Umešati 1/3 snega od belanaca. Izmešati brašno, gustin i prašak za pecivo, pa sipati u krem i izmešati. Umešati sad preostali sneg od belanaca.
2. Sipati polovinu mase u okvir i peći oko 18 minuta na srednjoj rešetki. Isto ponoviti i sa drugom polovinom testa. Dobijene biskvite preseći svaki na pola da se dobiju 4 kore.
3. Za fil razmutiti prašak za puding sa 6 kašika mleka. Prokuvati preostalo mleko i umešati razmućeni prašak, ponovo prokuvati. Skinuti sa ringle i pustiti da se prohladi. Penasto umutiti maslac i šećer, pa umešati kakao i nutelu. Smesu sa maslacem dodavati kašiku po kašiku u krem sa jajima i na kraju sve izmešati. Obe smese prilikom mešanja treba da budu iste temperature, kako bi krem na kraju bio bez grudvica.
4. Izmešati 150 ml hladne vode, rum i šećer u prahu, prokuvati, poprskati kore. Polovinom krema namazati 3 kore. Poklopiti četvrtom korom i premazati ostatkom krema.
5. Ukrasiti po želji.